FC Utrecht Vrouwen - PSV Vrouwen

PSV is op dit moment moeilijk te stoppen en dat heeft Utrecht zaterdag ook ondervonden in het Sportcomplex Zoudenbalch. Het duel eindigde in 0-2, waarmee PSV zijn vierde winst achter elkaar heeft behaald in de Eredivisie Women. PSV nam een vroege voorsprong, toen Chimera Ripa scoorde na 24 minuten, op aangeven van Zera Hulswit. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Maxime Snellenberg voerde in de 65ste minuut de score verder op voor PSV. Utrecht heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl PSV vier overwinningen en één gelijkspel heeft. In de huidige stand heeft Utrecht 21 punten en staat op de zevende plaats, terwijl PSV met 30 punten op de derde positie staat. De volgende wedstrijd voor Utrecht is uit tegen AZ. De teams staan op zondag 3 maart om 14.30 uur tegenover elkaar. PSV neemt het zaterdag 2 maart om 14.00 uur thuis op tegen Fortuna Sittard.