PSV Vrouwen - PEC Zwolle Vrouwen

In de Eredivisie Women heeft zaterdag PSV het thuisduel tegen PEC Zwolle gewonnen. In de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong, waarna PSV in de tweede helft uitliep naar 3-1. PSV scoorde na 28 minuten en zette zo de score op 1-0. Direct na de rust bracht Mayke Lindner PEC Zwolle langszij. Joëlle Smits bracht PSV op voorsprong in de 74ste minuut. Drie minuten later voerde PSV de score verder op. Smits passeerde nog een keer de doelman, op aangeven van Zera Hulswit. Dit resultaat was voor PSV de zesde ongeslagen wedstrijd achter elkaar. Het is de vierde wedstrijd zonder overwinning achter elkaar voor PEC Zwolle. In de laatste vijf wedstrijden heeft PSV vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl PEC Zwolle één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. PSV staat op de derde positie met 27 punten. PEC Zwolle is de nummer 5 met 21 punten. In de volgende wedstrijd speelt PSV op zondag 11 februari om 12.15 uur bij Utrecht. PEC Zwolle ontvangt zaterdag 10 februari om 16.30 uur Twente.