Ajax Vrouwen - Feyenoord Vrouwen

Ajax won zaterdag van Feyenoord in de Eredivisie Women-wedstrijd. Ajax won het duel met 4-0. Ajax begon de wedstrijd goed en nam in de 12de minuut de leiding na een doelpunt van Lily Yohannes, op aangeven van Isa Kardinaal. Direct na de rust vergrootte Romée Leuchter de voorsprong van Ajax. Tiny Hoekstra bouwde in de 52ste minuut de voorsprong uit voor Ajax. Ajax vergrootte de voorsprong verder, toen Chasity Grant scoorde in de 63ste minuut. Het resultaat betekent dat Ajax al zevende wedstrijden op rij ongeslagen is. In de laatste vijf wedstrijden heeft Ajax vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Feyenoord één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Ajax staat nu op de tweede plaats met 33 punten, terwijl Feyenoord op de negende plaats staat met 11 punten. Ajax heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Feyenoord. In de volgende wedstrijd speelt Ajax thuis tegen Heerenveen. Deze ontmoeting vindt plaats op woensdag 14 februari om 19.30 uur. Feyenoord speelt zaterdag 2 maart om 16.30 uur thuis tegen Excelsior.