FC Twente Vrouwen - Ajax Vrouwen

Het als tweede geplaatste Ajax heeft zondag een belangrijke overwinning gepakt in de uitwedstrijd tegen Twente, dat koploper van de competitie is in de Eredivisie Women. Het duel eindigde in 0-3. De stand blijft echter onveranderd. Twente is nog steeds de koploper in de competitie en Ajax staat op de tweede plaats. Ajax opende de score in de 25e minuut na een doelpunt van Romée Leuchter. Nadine Noordam bracht in de 38ste minuut Ajax op 2-0. De uitploeg vond het net nog een keer, deze keer via Jonna van de Velde in de 72ste minuut. Na vijftien overwinningen achter elkaar voor Ajax kwam haar winnende reeks ten einde. Twente, daarentegen, heeft haar vierde overwinning achter elkaar geclaimd. Voor de wedstrijd van zondag was Twente al vijftien duels op rij ongeslagen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Twente vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Ajax vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Twente speelt op zondag 10 maart om 16.45 uur in het Sportpark Schreurserve thuis tegen PSV. Op dezelfde dag speelt Ajax om 12.15 uur uit tegen Utrecht in Stadion Galgenwaard.