PEC Zwolle Vrouwen - FC Twente Vrouwen

Twente is op dit moment moeilijk te stoppen en dat heeft PEC Zwolle zaterdag ook ondervonden in het Sportpark De Vegtlust. Het duel eindigde in 0-4, waarmee Twente zijn vijftiende overwinning achter elkaar heeft behaald in de Eredivisie Women. Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam na 21 minuten de leiding na een doelpunt van Taylor Ziemer, met een assist van Caitlin Dijkstra. Het duurde een tijdje voor een van beide teams weer scoorde. Liz Rijsbergen bouwde in de 68ste minuut de voorsprong uit voor Twente. Met nog zeven minuten op de klok voerde Marisa Olislagers de score verder op voor Twente. Twente vond het doel nog een keer, deze keer via Suus Verdaasdonk in de 91ste minuut. Het was de vijfde wedstrijd op rij voor PEC Zwolle dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft PEC Zwolle twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Twente vijf overwinningen heeft. De volgende wedstrijd voor PEC Zwolle is thuis tegen ADO Den Haag. De teams staan op zaterdag 2 maart om 16.30 uur tegenover elkaar. Twente neemt het zondag 3 maart om 12.15 uur thuis op tegen Ajax.