Spanje

Granada - Real Sociedad

Het is lang geleden dat Granada nog gewonnen heeft in de Primera División. De thuiswedstrijd tegen Real Sociedad heeft daar geen verandering in gebracht. Het duel in het Estadio Nuevo Los Cármenes eindigde in 2-3 en daarmee heeft Granada al acht keer achter elkaar niet gewonnen. Granada nam een vroege voorsprong, toen Myrto Uzuni scoorde na 21 minuten. Umar Sadiq bracht in de 33ste minuut Real Sociedad op gelijke hoogte, op aangeven van Brais Méndez. De thuisploeg nam de leiding net voor het rustsignaal toen Uzuni nogmaals scoorde. Robin Le Normand maakte gelijk namens Real Sociedad na een assist van Kieran Tierney, in de 80ste minuut. Met nog vijf minuten op de klok maakte André Miguel Valente da Silva het beslissende doelpunt voor Real Sociedad. Valente da Silva voltooide zo de comeback van Real Sociedad. In de laatste vijf wedstrijden heeft Granada drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Real Sociedad twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van Granada dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van Real Sociedad met één doelpunt verschil. Dit betekent dat Granada op de negentiende plaats staat met 14 punten en dat Real Sociedad op de zesde plaats staat met 43 punten. Granada heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Real Sociedad. In de volgende wedstrijd gaat Granada op zaterdag 16 maart om 14.00 uur op bezoek bij Mallorca. Real Sociedad speelt vrijdag 15 maart om 21.00 uur thuis tegen Cádiz.