Spanje

Sevilla - Real Sociedad

Sevilla heeft zaterdag drie keer gescoord in de thuiswedstrijd tegen Real Sociedad in de Primera División. De wedstrijd eindigde in 3-2. De thuisploeg startte goed en nam na 11 minuten de leiding na een doelpunt van Youssef En-Nesyri. Twee minuten later voerde Sevilla de voorsprong op. En-Nesyri passeerde nog een keer de doelman, met een assist van Isaac Romero. Real Sociedad verkleinde de achterstand tot 2-1 net voor het rustsignaal toen André Miguel Valente da Silva scoorde. Sergio Ramos bouwde in de 65ste minuut de marge uit voor Sevilla. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 3-2 voor Real Sociedad werd vlak voor tijd gemaakt door Brais Méndez. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sevilla drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Real Sociedad één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Sevilla dit seizoen. De nederlaag was ook voor Real Sociedad de zesde nederlaag met één doelpunt verschil. De volgende wedstrijd voor Sevilla is uit tegen Almería. De teams staan op maandag 11 maart om 21.00 uur tegenover elkaar. Real Sociedad neemt het zaterdag 9 maart om 18.30 uur uit op tegen Granada.