Spanje

Real Sociedad - Villarreal

Villarreal heeft Real Sociedad vrijdag met 1-3 verslagen in de Primera División. Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team via Santi Comesaña na 17 minuten, met een assist van Raúl Albiol. Direct na de rust vond Comesaña het doel voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Villarreal. Het doelpunt dat de score milderde naar 2-1 werd vlak voor tijd gemaakt toen Mikel Merino het doel vond voor Real Sociedad. Villarreal kwam op 3-1 toen Alexander Sørloth het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, op aangeven van Gonçalo Manuel Ganchinho Guedes, in de 95ste minuut. Voor Villarreal was het de zesde ongeslagen wedstrijd op rij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Real Sociedad één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Villarreal twee overwinningen en drie keer gelijkgespeeld heeft. Met 40 punten staat Real Sociedad op de zesde plaats, terwijl Villarreal met 29 punten op de twaalfde plek staat. De volgende speeldag speelt Real Sociedad op zaterdag 2 maart om 14.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Sevilla. Villarreal speelt zondag 3 maart om 14.00 uur thuis tegen Granada.