Turkije

İstanbul Başakşehir - Samsunspor

İstanbul Başakşehir heeft de thuiswedstrijd tegen Samsunspor in de Süper Lig zondag met 1-0 gewonnen. Samsunspor eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat één speler van het team van het veld werd gestuurd. In de 34ste minuut moest Samsunspor verder met een man minder toen Marius Mouandilmadji van het veld werd gestuurd met een rode kaart. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Danijel Aleksic zich gelden toen hij scoorde en İstanbul Başakşehir op voorsprong bracht. In de laatste vijf wedstrijden heeft İstanbul Başakşehir drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Samsunspor twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van İstanbul Başakşehir dit seizoen. De nederlaag was ook voor Samsunspor de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. Rick van Drongelen bij Samsunspor in de 90ste minuut gewisseld. In de huidige stand heeft İstanbul Başakşehir 39 punten en staat op de zesde plaats, terwijl Samsunspor met 33 punten op de elfde positie staat. In de volgende wedstrijd neemt İstanbul Başakşehir het thuis op tegen Antalyaspor op zaterdag 9 maart om 17.00 uur. Samsunspor ontvangt zondag 10 maart om 14.00 uur Ankaragücü.