Turkije

İstanbul Başakşehir - Kayserispor

Kayserispor heeft voor het eerst sinds lange tijd gewonnen in de Süper Lig. Na tien wedstrijden op rij zonder zege, is de ploeg weer op de goede weg dankzij een 2-3 uitzege op İstanbul Başakşehir. Het bezoekende team opende de score na 9 minuten via Duckens Nazon, met een assist van Lionel Carole. Kayserispor voerde de voorsprong vroeg in de wedstrijd op naar 2-0 toen Ali Karimi scoorde, op aangeven van Arif Kocaman, in de 15de minuut. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Deniz Türüç namens İstanbul Başakşehir. Met nog zes minuten op de klok voerde Aylton Filipe Boa Morte de score verder op voor Kayserispor, op aangeven van Ramazan Civelek. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 3-2 voor İstanbul Başakşehir werd vlak voor tijd gemaakt door Hamza Güreler. In de laatste vijf wedstrijden heeft İstanbul Başakşehir twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Kayserispor één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van İstanbul Başakşehir dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van Kayserispor met één doelpunt verschil. . Bilal Bayazit (Kayserispor) speelde de hele wedstrijd. Dit betekent dat İstanbul Başakşehir op de negende positie staat met 33 punten en dat Kayserispor de nummer 11 is met 32 punten. Op zaterdag 24 februari speelt İstanbul Başakşehir om 14.00 uur uit tegen Gaziantep FK in het Kalyon Stadyumu en neemt Kayserispor het thuis op tegen Ankaragücü om 11.30 uur in het RHG Enertürk Enerji Stadyumu.