Turkije

Gaziantep FK - İstanbul Başakşehir

Na een doelpuntloze eerste helft heeft İstanbul Başakşehir de wedstrijd tegen Gaziantep FK in het tweede deel gecontroleerd. Uiteindelijk won Başakşehir de uitwedstrijd in de Süper Lig zaterdag met 2-0. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 60ste minuut tot Krzysztof Piatek scoorde, met een assist van Léo Dubois, en zo İstanbul Başakşehir op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor İstanbul Başakşehir werd vlak voor tijd gemaakt door Mehdi Abeid, op aangeven van Olivier Kemen. Gaziantep FK heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl İstanbul Başakşehir drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Gaziantep FK heeft 28 punten en staat op de zeventiende positie, terwijl İstanbul Başakşehir met 36 punten de zesde plek inneemt. De volgende wedstrijd voor Gaziantep FK is uit tegen Antalyaspor. De teams staan op maandag 4 maart om 18.00 uur tegenover elkaar. İstanbul Başakşehir neemt het zondag 3 maart om 11.30 uur thuis op tegen Samsunspor.