Portugal

Moreirense - Sporting Portugal

Sporting CP is op dit moment moeilijk te stoppen en dat heeft Moreirense zaterdag ook ondervonden in het Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Het duel eindigde in 0-2, waarmee Sporting zijn achtste winst op rij heeft behaald in de Primeira Liga. Hidemasa Morita opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team. Pedro António Pereira Gonçalves bracht in de 23ste minuut Sporting CP op 2-0, met een assist van Francisco António Machado Mota de Castro Trincão. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op een 2-0 winst voor Sporting CP. Het resultaat betekent dat Sporting CP haar schone lei heeft behouden in drie opeenvolgende wedstrijden. In de laatste vijf wedstrijden heeft Moreirense twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Sporting CP vijf overwinningen heeft. . Godfried Frimpong (Moreirense) speelde het hele duel. De volgende speeldag speelt Moreirense op zaterdag 24 februari om 16.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Farense. Sporting CP ontvangt zondag 25 februari om 21.30 uur Rio Ave.