Spanje

Villarreal - Atlético Madrid

Villarreal en Atlético Madrid hebben de punten gedeeld in het duel tussen beide teams in de Primera División. De eindstand was 2-2. Voor Atlético Madrid werd 1 speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Al vroeg in de wedstrijd kwam Villarreal op voorsprong, toen Nicolas Jackson scoorde na 9 minuten. Ángel Correa bracht in de 18de minuut Atlético Madrid op gelijke hoogte, met een assist van Antoine Griezmann. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Correa Atlético Madrid op voorsprong met een assist van Griezmann. Atlético Madrid moest verder met tien man nadat Axel Witsel in de 70ste minuut rood kreeg. De gelijkmaker voor Villarreal werd gemaakt door Jorge Pascual. Villarreal heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Atlético Madrid twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Villarreal dit seizoen.