Spanje

Osasuna - Girona

2 - 1
Expected goals1.8 - 0.9

In de Primera División heeft Osasuna zondag thuis gewonnen van Girona. Nadat er in de eerste helft niet werd gescoord, trok Osasuna de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe, het werd 2-1. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Ante Budimir zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Enrique Barja Alfonso, en Osasuna op voorsprong bracht. Drie minuten later bouwde Osasuna de marge verder uit toen Budimir nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Jon Moncayola. Reinier Jesus Carvalho milderde de score voor Girona in de 75ste minuut met een assist van Viktor Tsygankov. Maar Girona was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Osasuna drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Girona twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de elfde overwinning met één doelpunt verschil van Osasuna dit seizoen.