Spanje

Girona - Real Betis

De wedstrijd tussen Girona en Real Betis in het Estadi Municipal de Montilivi is alle kanten op gegaan in de Primera División. De thuisploeg Girona had tot de rust een voorsprong van 1-0 maar na de pauze heeft Betis een achterstond omgedraaid in een overwinning 2-1. In de 36ste minuut nam Girona de leiding via Miguel Gutiérrez, met een assist van Reinier Jesus Carvalho. Direct na de rust bracht Borja Iglesias Real Betis langszij. In de 77ste minuut deed Iglesias de tegenstander nogmaals pijn met een assist van Juan Miranda, en maakte het beslissende doelpunt. Real Betis draaide daarmee de rollen om, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Girona één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Real Betis drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de twaalfde overwinning van Real Betis met één doelpunt verschil. Op zondag 4 juni om 19.00 uur ontvangt Real Betis Valencia in het Estadio Benito Villamarín.