Spanje

Espanyol - Almería

Espanyol en Almería hebben de buit gedeeld in de wedstrijd tussen beide teams in de Primera División. De eindstand was 3-3. Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen El Bilal Touré scoorde na 10 minuten, met een assist van Alejandro Centelles Plaza. Espanyol maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Javier Puado scoorde, op aangeven van Sergi Darder, in de 13de minuut. Direct na de rust bracht Ronaël Pierre-Gabriel Espanyol op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Adrián Embarba gelijk voor Almería met een assist van Samuel de Almeida Costa. Luka Koleosho bracht Espanyol op voorsprong in de 73ste minuut met een assist van Keidi Bare. Maar Almería had nog tijd voor een extra doelpunt. Embarba vond het doel opnieuw met drie minuten te spelen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Espanyol één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Almería één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het dertiende gelijkspel van Espanyol dit seizoen.