Engeland

Chelsea - Newcastle United

Thuisploeg Chelsea en Newcastle United hebben zondag beiden één punt overgehouden aan de wedstrijd in de Premier League: 1-1. Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team via Anthony Gordon na 9 minuten, met een assist van Elliot Anderson. De 1-1 kwam van een eigen doelpunt van Kieran Trippier van Chelsea, wat het eindresultaat was, in de 27ste minuut. Chelsea heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Newcastle United één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het elfde gelijkspel van Chelsea dit seizoen. . Sven Botman (Newcastle United) speelde de hele wedstrijd. Nu de eindstand bekend is eindigt Chelsea op de twaalfde plaats en Newcastle United op de vierde plaats.