Engeland

Arsenal - Wolverhampton Wanderers

Het zag er goed uit voor Arsenal na een doelpuntrijk duel en overwinning op Wolverhampton Wanderers in het Emirates Stadium in de Premier League zondag. Arsenal scoorde vijf doelpunten en de wedstrijd eindigde in 5-0. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg via Granit Xhaka na 11 minuten, op aangeven van Gabriel Fernando de Jesus. Drie minuten later bouwde Arsenal de marge verder uit toen Xhaka nog een keer de doelman passeerde. Bukayo Saka bracht in de 27ste minuut Arsenal op 3-0, op aangeven van Leandro Trossard. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde De Jesus en voerde de voorsprong op met een assist van Trossard. De thuisploeg vond het net nog een keer, deze keer via Jakub Kiwior, met een assist van Emile Smith Rowe, in de 78ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 5-0. In de laatste vijf wedstrijden heeft Arsenal drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Wolverhampton Wanderers één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit betekent dat Arsenal op de tweede plaats eindigde en Wolverhampton Wanderers op de dertiende aan het einde van het seizoen.