Engeland

Arsenal - Brighton & Hove Albion

De eerste helft van het duel in de Premier League tussen Brighton & Hove Albion en Arsenal is zondag doelpuntloos gebleven, maar in de tweede helft trok uitploeg Brighton het duel naar zich toe: 0-3. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Julio Enciso zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Pervis Estupiñán, en Brighton & Hove Albion op voorsprong bracht. De 2-0 werd gemaakt toen Deniz Undav het net vond voor Brighton & Hove Albion, op aangeven van Pascal Groß. Brighton & Hove Albion vergrootte de voorsprong verder, toen Estupiñán scoorde in de 96ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Arsenal twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Brighton & Hove Albion drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Op dit moment heeft Arsenal 81 punten en staat op de tweede plaats, terwijl Brighton & Hove Albion met 58 punten op de zesde positie staat. Brighton & Hove Albion heeft 2 wedstrijden minder gespeeld dan ArsenalDe volgende wedstrijd voor Arsenal is uit tegen Nottingham Forest. De teams staan op zaterdag 20 mei om 18.30 uur tegenover elkaar. Brighton & Hove Albion neemt het donderdag 18 mei om 20.30 uur uit op tegen Newcastle United.