Italië

Hellas Verona - Torino

Torino heeft de uitwedstrijd tegen Hellas Verona in de Serie A zondag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Vlasic. Binnen het half uur nam Torino de leiding, toen Nikola Vlasic scoorde, op aangeven van Antonio Sanabria. In de laatste vijf wedstrijden heeft Hellas Verona twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Torino drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de elfde nederlaag met één doelpunt verschil van Hellas Verona dit seizoen. Dit was ook de tiende overwinning van Torino met één doelpunt verschil. Perr Schuurs werd in de 69e minuut in het veld gebracht voor Torino. In de volgende wedstrijd gaat Hellas Verona op zaterdag 20 mei om 18.00 uur op bezoek bij Atalanta. Torino neemt het zondag 21 mei om 15.00 uur thuis op tegen Fiorentina.