Jong Ajax - ADO Den Haag

Jong Ajax heeft maandag een 4-2 overwinning geboekt in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag in de Eerste Divisie. Voor ADO Den Haag werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers. De thuisploeg startte goed en nam na 19 minuten de leiding na een doelpunt van Hlynsson. Donny Warmerdam bracht in de 36ste minuut Jong Ajax op 2-0, op aangeven van Hlynsson. Direct na de rust verkleinde Boy Kemper de marge voor ADO Den Haag. ADO Den Haag moest verder met tien man nadat Guillem Rodríguez in de 53ste minuut rood kreeg. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Hlynsson en vergrootte de marge. Mika Godts voerde de voorsprong op in de 73ste minuut met een assist van Hlynsson. Thomas Verheydt milderde de achterstand van ADO Den Haag met een assist van Mario Bilate, in de 76ste minuut. Maar ADO Den Haag was niet in staat om meer te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 4-2. Jong Ajax heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl ADO Den Haag één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Jong Ajax speelt op 12 mei om 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen Jong AZ in het Sportpark De Toekomst. Die dag speelt ADO Den Haag in eigen huis tegen Dordrecht in het Bingoal Stadion.