Engeland

West Ham United - Newcastle United

Newcastle United wordt sterker en sterker in de Premier League. Ook de uitwedstrijd woensdag tegen West Ham United in het London Stadium werd gewonnen met 5-1. Dat betekent dat Newcastle nu vier overwinningen op rij geboekt heeft. Newcastle United begon de wedstrijd goed en nam na 6 minuten de leiding na een doelpunt van Callum Wilson, op aangeven van Allan Saint-Maximin. Newcastle United bouwde de marge vroeg in de wedstrijd nog verder uit naar 2-0 toen Joelinton Cássio Apolinário de Lira scoorde, met een assist van Fabian Schär, in de 13de minuut. In de 40ste minuut verkleinde Kurt Zouma met een assist van Jarrod Bowen, de marge voor West Ham United. Direct na de rust scoorde Wilson voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Newcastle United. Met nog acht minuten op de klok voerde Alexander Isak de score verder op voor Newcastle United. Maar Newcastle United had nog tijd voor een extra doelpunt. Apolinário de Lira vond het net opnieuw in de 90ste minuut, met een assist van Bruno Guimarães Rodriguez Moura. In de vijf laatste wedstrijden heeft West Ham United twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Newcastle United vier overwinningen en één nederlaag heeft. . Sven Botman (Newcastle United) speelde de hele wedstrijd. Met 27 punten staat West Ham United op de vijftiende plaats, terwijl Newcastle United met 53 punten op de derde plek staat. In de volgende wedstrijd, op zaterdag 8 april om 16.00 uur, speelt West Ham United bij Fulham. Newcastle United speelt dan uit tegen Brentford in het Gtech Community Stadium.