Newcastle-spits houdt woord en viert doelpunt met bekend dansje

Reacties

Er mag gedanst worden! Newcastle United volgde een overtuigende zege op Manchester United woensdagavond met een eclatante 1-5 overwinning op het veld van West Ham United. Callum Wilson scoorde twee keer, en had nog een belofte in te lossen.

Newcastle-spits houdt woord en viert doelpunt met bekend dansje
© Pro Shots
West Ham United
West Ham United
1 - 5
Newcastle United
Newcastle United
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wilson zit in een podcast met Michail Antonio van West Ham United. Aan het begin van het seizoen had Antonio Wilson uitgedaagd om iets geks te doen bij een doelpunt. De twee werden het na kort overleg eens: Wilson moest de Macarena dansen, een stel eenvoudige bewegingen voor mensen die echt niet kunnen dansen, op de muziek van de gelijknamige megahit van Los del Rio in de jaren '90.

Wilson was ermee akkoord. 'Misschien doe ik het wel tegen jullie. De Macarena dansen tegen West Ham, wow. Dat zou geweldig zijn', beloofde de aanvaller in augustus vorig jaar al. En hij had het onthouden ook, want Wilson liet er in Londen geen gras over groeien. Binnen zes minuten was het raak en stond Wilson te dansen.

Na afloop werd hij uiteraard ondervraagd over zijn actie. Tegenover Sky Sports sprak Wilson: 'Michail en ik doen samen een podcast, en we hadden het hierover. Het was leuk om te dansen voor de supporters van West Ham. Ik had het eigenlijk in Michails gezicht moeten doen, maar ik verloor me in het moment. Ik kreeg wel wat te horen van hun supporters, maar dat is niks persoonlijks', weet de spits.

Bekijk hieronder de beelden:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.