Ajax Vrouwen - Feyenoord Vrouwen

Feyenoord is zaterdag met een punt huiswaarts gekeerd na de wedstrijd tegen Ajax. Het duel in de Eredivisie Women eindigde in 1-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Maxime Bennink zich gelden toen hij scoorde en Feyenoord op voorsprong bracht.

Direct na de rust bracht Ashleigh Weerden Ajax langszij.

Het resultaat betekent de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Feyenoord.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Ajax vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Feyenoord één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Ajax heeft 37 punten en staat op de tweede plek, terwijl Feyenoord met 18 punten de zesde positie inneemt.

In de volgende wedstrijd speelt Ajax op vrijdag 10 maart om 19.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Excelsior. Feyenoord ontvangt zondag 12 maart om 12.15 uur Telstar.