PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen

Ajax wordt sterker en sterker in de Eredivisie Women. Ook de uitwedstrijd zondag tegen PSV in het PSV Campus De Herdgang werd gewonnen met 2-1. Dat betekent dat Ajax nu vier overwinningen achter elkaar geboekt heeft.

Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team via Chasity Grant in de 19de minuut.

Siri Worm bracht in de 43ste minuut PSV op gelijke hoogte. Het beslissende doelpunt voor Ajax werd in de 90ste minuut gemaakt door Lisa Doorn.

In de vijf laatste wedstrijden heeft PSV twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Ajax vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van PSV dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Ajax met één doelpunt verschil.

Dit betekent dat PSV op de zesde plaats staat met 16 punten en dat Ajax op de tweede plaats staat met 36 punten. PSV heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Ajax.

In de volgende wedstrijd speelt PSV op zondag 12 februari om 12.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Fortuna Sittard. Ajax ontvangt zaterdag 4 maart om 16.30 uur Feyenoord.