Feyenoord Vrouwen - sc Heerenveen Vrouwen

Na een doelpuntloze eerste helft heeft Heerenveen de wedstrijd tegen Feyenoord in het tweede deel gecontroleerd. Uiteindelijk won Heerenveen de uitwedstrijd in de Eredivisie Women vrijdag met 2-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Zoï van de Ven zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Sabrine Ellouzi, en Feyenoord op voorsprong bracht.

Direct na de rust bracht Jet van Beijeren Heerenveen langszij.

Vier minuten later passeerde Janneke Ennema de doelman en nam Heerenveen een voorsprong.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Feyenoord één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Heerenveen drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Feyenoord dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van Heerenveen met één doelpunt verschil.

Feyenoord staat na deze wedstrijd op de vijfde positie met 17 punten, terwijl Heerenveen de nummer 8 is met 16 punten. Feyenoord heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Heerenveen.

De volgende speeldag speelt Feyenoord op zaterdag 4 maart om 16.30 uur in een uitwedstrijd tegen Ajax. Heerenveen ontvangt vrijdag 3 maart om 19.30 uur ADO Den Haag.