Feyenoord Vrouwen - Fortuna Sittard Vrouwen

Fortuna Sittard heeft zondag vier keer gescoord in de uitwedstrijd tegen Feyenoord in de Eredivisie Women. De wedstrijd eindigde in 0-4.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Fortuna Sittard na een doelpunt van Amber Alexander Marianne van Heeswijk na 7 minuten, met een assist van Charlotte Hulst.

Wullaert bracht in de 32ste minuut Fortuna Sittard op 2-0, op aangeven van Jarne Teulings.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Alieke Tuin en voerde de score verder op.

De uitploeg vond het doel nogmaals via Wullaert, met een assist van Tuin, in de 69ste minuut.

Feyenoord heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Fortuna Sittard drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

Feyenoord staat nu op de zesde plaats met 16 punten, terwijl Fortuna Sittard de nummer 3 is met 22 punten.

Feyenoord speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Alkmaar op vrijdag 3 februari om 19.30 uur in het Sportcomplex Varkenoord 1. Fortuna Sittard speelt op dezelfde dag een uitwedstrijd tegen Heerenveen in het Sportpark Skoatterwâld.