PSV - FC Twente

In de Eredivisie-wedstrijd van zondag tussen PSV en Twente, heeft Eindhoven al in de eerste helft een voorsprong genomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 1-0-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 3-1 winst.

Al vroeg in de wedstrijd nam PSV een voorsprong, toen Fábio Daniel Soares Silva scoorde na 9 minuten, met een assist van Johan Bakayoko. Direct na de rust bracht Virgil Misidjan Twente langszij.

Met nog bijna een half uur te gaan bracht Luuk de Jong PSV een voorsprong met een assist van Bakayoko.

Xavi Simons voerde de voorsprong op in de 74ste minuut met een assist van Ibrahim Sangaré. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-1.

In de vijf laatste wedstrijden heeft PSV drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Twente één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

PSV staat op de vierde plek met 46 punten. Twente staat op de vijfde positie met 40 punten.

In de volgende wedstrijd speelt PSV op zondag 5 maart om 14.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen RKC Waalwijk. Twente ontvangt zaterdag 4 maart om 21.00 uur Heerenveen.