Frankrijk

Toulouse - Olympique Marseille

Olympique Marseille heeft het moeilijk gehad in het duel met Toulouse in het Stadium de Toulouse in de Ligue 1. Het team staat na de eerste helft met 0-1 achter. Echter laat de uitploeg zich in de tweede helft van zijn beste kant zien en wint de wedstrijd alsnog met 3-2.

Thijs Dallinga opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Mikkel Desler. Direct na de rust bracht Chancel Mbemba Olympique Marseille langszij.

Met nog bijna een half uur te gaan bracht Cengiz Ünder Olympique Marseille een voorsprong.

Nuno Albertino Varela Tavares diepte de voorsprong van Olympique Marseille uit in de 78ste minuut.

Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 3-2 voor Toulouse werd gemaakt door Ado Onaiwu, met een assist van Gabriel Suazo.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Toulouse drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Olympique Marseille drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Toulouse dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van Olympique Marseille met één doelpunt verschil.

Branco van den Boomen werd uit de wedstrijd gewisseld in de 84e minuut voor Toulouse.

Stijn Spierings (Toulouse) speelden de hele wedstrijd.

Toulouse staat op de elfde positie met 32 punten. Olympique Marseille staat op de tweede plek met 52 punten.

Op zondag 26 februari speelt Toulouse om 15.00 uur uit tegen Reims in het Stade Auguste-Delaune II en neemt Olympique Marseille het thuis op tegen PSG om 20.45 uur in het Stade Orange Vélodrome.