Frankrijk

Toulouse - Stade Rennes

Toulouse heeft de thuiswedstrijd in de Ligue 1 tegen Rennes zondag met 3-1 gewonnen. Thuisteam Toulouse heeft in de eerste helft controle over de wedstrijd en leidt met 3-0. Ondanks een sterke come back van Rennes houdt Toulouse stand.

In de 27ste minuut nam Toulouse de leiding via Rafael Rogerio da Silva.

Zakaria Aboukhlal bouwde de marge verder uit naar 2-0 na bijna een half uur.

Thijs Dallinga bracht in de 37ste minuut Toulouse op 3-0, op aangeven van Aboukhlal. De 3-1 kwam van nog een eigen doelpunt van Anthony Rouault van Rennes, wat het eindresultaat was, in de 55ste minuut.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Toulouse drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Rennes twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Stijn Spierings (Toulouse) speelde de hele wedstrijd.

Toulouse staat na deze wedstrijd met 32 punten op de elfde plek, terwijl Rennes de nummer 6 is met 40 punten.

Op zondag 19 februari speelt Toulouse om 20.45 uur een thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille in het Stadium de Toulouse. Rennes speelt op dezelfde dag om 15.00 uur thuis tegen Clermont op het Roazhon Park.