Frankrijk

Olympique Marseille - AS Monaco

Olympique Marseille's winstreak van zes wedstrijden in de Ligue 1 is gestopt in de thuiswedstrijd tegen Monaco. De wedstrijd van zaterdag in het Stade Orange Vélodrome eindigde 1-1.

0-1 kwam na een eigen doelpunt van Jordan Veretout in de zeventiende minuut. Direct na de rust bracht Alexis Sánchez Olympique Marseille langszij.

Olympique Marseille heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Monaco drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Olympique Marseille dit seizoen.

Olympique Marseille staat op de derde plaats met 43 punten. Monaco staat op de vierde plek met 38 punten.

De volgende wedstrijd van Olympique Marseille is op woensdag 1 februari om 19.00 uur uit tegen Nantes in het Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau. Monaco speelt op dezelfde dag om 21.00 uur thuis tegen Auxerre in het Stade Louis II.