Italië

Atalanta - Sampdoria

Atalanta heeft thuis een makkelijke zege op Sampdoria geboekt in de Serie A. Het duel eindigde in 2-0 door doelpunten van Lookman en Joakim Maehle.

Net voor de rust toen Maehle scoorde, op aangeven van Hans Hateboer, voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 0-1. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Lookman en vergrootte de voorsprong met een assist van Rafael Tolói.

Sampdoria heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren.

Atalanta heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Sampdoria één overwinning en vier nederlagen heeft.

Bram Nuytinck werd uit de wedstrijd gewisseld in de 81e minuut voor Sampdoria en Sam Lammers werd uit de wedstrijd gewisseld in de 81e minuut.

Teun Koopmeiners (Atalanta), Marten de Roon (Atalanta) en Hans Hateboer (Atalanta) speelden de hele wedstrijd.

Dit betekent dat Atalanta op de derde positie staat met 38 punten en dat Sampdoria op de negentiende positie staat met 9 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Atalanta op zaterdag 4 februari om 20.45 uur in een uitwedstrijd tegen Sassuolo. Sampdoria ontvangt maandag 6 februari om 20.45 uur Monza.