Wereld

Bayern München - Red Bull Salzburg

Bayern München en Salzburg hebben vrijdag de buit gedeeld in de Club Friendlies. Het duel eindigde in 4-4.

Al vroeg in de wedstrijd nam Bayern München een voorsprong, toen Leroy Sané scoorde na 9 minuten, met een assist van Ryan Gravenberch.

Sékou Koïta bracht in de 17de minuut Salzburg op gelijke hoogte, op aangeven van Luka Sucic. Direct na de rust bracht Karim Konaté Salzburg een voorsprong.

Noah Okafor bouwde in de 54ste minuut de marge uit voor Salzburg.

Arijon Ibrahimovic scoorde in de 69ste minuut voor Bayern München, met een assist van Tarek Buchmann.

Kingsley Coman maakte gelijk voor Bayern München in de 71ste minuut met een assist van Mathys Tel.

De 4-3 voorsprong werd in de laatste minuten gemaakt toen Tel het doel vond voor Bayern München, met een assist van Coman.

Één minuut later maakte Salzburg gelijk toen Okafor nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Lucas Gourna-Douath.