Bayern-debutant Blind: 'Het is nog lastig te zeggen waar ik nu sta'

Reacties

Er zijn saaiere wedstrijden om in te debuteren. Daley Blind maakte vrijdag in de doelpuntrijke ontmoeting met Red Bull Salzburg zijn eerste minuten in het shirt van Bayern München (4-4). 'Ik voel me fit en klaar voor wat komen gaat.'

Bayern-debutant Blind: 'Het is nog lastig te zeggen waar ik nu sta'
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
4 - 4
Red Bull Salzburg
Red Bull Salzburg

Blind kwam na iets meer dan een uur binnen de lijnen en had een bijdrage aan de 4-3 van Mathys Tel. Noah Okafor bepaalde eindstand vervolgens op 4-4. Blind kon meteen aan de bak tegen Salzburg, dat aanvallend voor de dag kwam in Beieren. 'Het is nog lastig te zeggen waar ik nu sta', werd de 32-jarige verdediger geciteerd door fanaccount iMiaSanMia.

Blind gaf aan dat het trainingskamp van Bayern in Qatar in ieder geval goed van pas kwam. 'Dat heeft me zeker geholpen. Ik heb mijn medespelers leren kennen. Ik voel me klaar voor wat komen gaat', blikte Blind vooruit op de hervatting van de Bundesliga. Bayern kan meteen aan de bak, want vrijdag wacht het op papier moeilijke uitduel met RB Leipzig.

Of Blind dan opnieuw speeltijd krijgt, is nog even afwachten. Bayern koestert in eigen land een voorsprong van vier punten op naaste achtervolger SC Freiburg. Nummer drie Leipzig volgt op zes punten en kan in eigen huis een inhaalslag maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.