Duitsland

Hertha BSC - Bayern München

Bayern München heeft de koppositie veroverd na de overwinning in de uitwedstrijd tegen Hertha BSC. Het duel in de Bundesliga eindigde 2-3. Bayern München heeft nu twee punten voorsprong op Union Berlin, Union Berlin heeft wel één wedstrijd minder gespeeld. Terwijl Hertha BSC op de veertiende plaats blijft staan.

Bayern München kwam op voorsprong toen Jamal Musiala scoorde na 12 minuten, op aangeven van Sadio Mané.

Eric Choupo-Moting bracht in de 37ste minuut Bayern München op 2-0.

Één minuut later bouwde Bayern München de voorsprong uit naar 3-0 toen Choupo-Moting nog een keer de doelman passeerde.

Twee minuten later passeerde Dodi Lukébakio de doelman, op aangeven van Marco Richter, en verkleinde de achterstand tot 3-1.

De thuisploeg deed de tegenstander nogmaals pijn in de 45ste minuut van de wedstrijd toen Davie Selke scoorde, de teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde met een 3-2 overwinning voor Hertha BSC.

Met deze zege heeft Bayern München nu vier overwinningen op rij geboekt en de ploeg is al vier duels ongeslagen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Hertha BSC één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Bayern München vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Hertha BSC dit seizoen.

Jean-Paul Boëtius (Hertha BSC) speelde de hele wedstrijd.

Op 8 november om 20.30 uur speelt Hertha BSC een uitwedstrijd tegen Stuttgart in het Mercedes-Benz-Arena. Die dag speelt Bayern München in eigen huis tegen Werder Bremen in de Allianz Arena.