Duitsland

Hertha BSC - 1899 Hoffenheim

Hertha BSC en Hoffenheim hebben zondag de buit gedeeld in de Bundesliga. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Het bezoekende team nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Andrej Kramaric scoorde in de 25ste minuut, op aangeven van Ozan Kabak.

Dodi Lukébakio bracht in de 37ste minuut Hertha BSC op gelijke hoogte, met een assist van Chidera Ejuke. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde 1-1.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Hertha BSC één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Hoffenheim twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Hertha BSC dit seizoen.

In de huidige stand heeft Hertha BSC 7 punten en staat op de veertiende plaats, terwijl Hoffenheim met 14 punten op de vijfde positie staat.

In de volgende wedstrijd speelt Hertha BSC op zondag 9 oktober om 17.30 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Freiburg. Hoffenheim speelt vrijdag 7 oktober om 20.30 uur thuis tegen Werder Bremen.