Duitsland

Bayern München - Werder Bremen

Mede dankzij een hattrick van Gnabry heeft Bayern München de thuiswedstrijd in de Bundesliga tegen Werder Bremen gewonnen: 6-1. Leon Goretzka, Jamal Musiala en Mathys Tel scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, terwijl Jung voor Werder Bremen scoorde.

De thuisploeg begon de wedstrijd goed en nam na 6 minuten de leiding via Jamal Musiala.

Werder Bremen maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Anthony Jung scoorde, op aangeven van Mitchell Weiser, in de 10de minuut.

Gnabry bracht in de 22ste minuut de thuisploeg opnieuw een voorsprong.

Leon Goretzka bracht in de 26ste minuut Bayern München op 3-1, met een assist van Joshua Kimmich.

Twee minuten later bouwde Bayern München de voorsprong uit naar 4-1 toen Gnabry nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Leroy Sané. Gnabry bouwde de marge verder uit voor Bayern München met een hattrick met nog acht minuten te spelen en maakte hiermee zijn hattrick af.

Met nog zes minuten te spelen voerde Mathys Tel de score verder op voor Bayern München, op aangeven van Noussair Mazraoui, dat bracht de uiteindelijke score op 6-1.

Bayern München heeft vijf overwinningen achter elkaar behaald en is al vijf duels ongeslagen.

Ryan Gravenberch werd in de 71e minuut in het veld gebracht voor Bayern München.

Bayern München is de nummer 1 in de competitie met 31 punten, terwijl Werder Bremen de nummer 7 is met 21 punten.

Op zaterdag 12 november speelt Bayern München om 18.30 uur uit tegen Schalke 04 in het VELTINS-Arena en neemt Werder Bremen het thuis op tegen RB Leipzig om 15.30 uur in het wohninvest WESERSTADION.