Senegalese nachtmerrie: Mané raakt dertien dagen voor Oranje-duel geblesseerd

Reacties

Sadio Mané heeft dinsdagavond al na twintig minuten de strijd moeten staken bij Bayern München. De sterspeler van Senegal, tegenstander van Oranje in de groepsfase van het WK, moest zich met een blessure laten vervangen.

Senegalese nachtmerrie: Mané raakt dertien dagen voor Oranje-duel geblesseerd
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
6 - 1
Werder Bremen
Werder Bremen

Het ging vroeg in de wedstrijd mis voor de aanvaller, die bij een poging de bal te veroveren op zijn knie werd geraakt door Werder Bremen-verdediger Amos Pieper. Er wacht Mané een race tegen de klok, over dertien dagen spelen Senegal en Nederland tegen elkaar in Groep A van het WK.

Mané is de absolute sterspeler van Senegal, met 34 goals is hij topscorer van de nationale ploeg. Op weg naar het WK maakte hij drie doelpunten voor Senegal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na afloop gaf Bayern-trainer Julian Nagelsmann aan dat de blessure leek mee te vallen.

Senegal
Senegal
0 - 2
Nederland
Nederland
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.