Zürich-fans laten PSV-uit schieten: huiswaarts na incidenten

Reacties

De supporters van FC Zürich hebben besloten het Philips Stadion niet meer te betreden, zo heeft de Zwitserse club gemeld via Twitter. Verschillende gebeurtenissen in de aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen PSV zouden hebben geleid tot die beslissing.

Zürich-fans laten PSV-uit schieten: huiswaarts na incidenten
© Pro Shots
PSV
PSV
5 - 0
FC Zürich
FC Zürich

Om welke gebeurtenissen het exact gaat, laat de club niet weten. Wel is het duidelijk dat het eerder op de dag onrustig was in het centrum van Eindhoven. Op social media circuleren beelden van een confrontatie tussen Zwitserse fans en de politie. Dat de Zürich-supporters vervolgens niet meer de tribune betraden, leidde tijdens de wedstrijd tot gedoe buiten het stadion.

In de eerste helft van de tweede Europa League-ontmoeting tussen PSV en Zürich is de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij net als vorige week een maatje te groot gebleken voor de Zwitsers. Door goals van Érick Gutiérrez, Joey Veerman en Ibrahim Sangaré liep PSV in 35 minuten uit naar een ruime voorsprong.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.