Zorgen voor Paris Saint-Germain met transferdeadline in zicht

Reacties

Thomas Tuchel heeft de technische leiding van Paris Saint-Germain verzocht om nu eindelijk eens in actie te komen. De coach maakt zich zorgen, aangezien de transfermarkt bijna zijn deuren sluit en hij nog geen nieuwe spelers heeft kunnen begroeten.

Zorgen voor Paris Saint-Germain met transferdeadline in zicht

PSG wil zijn middenveld versterken en is daar al geruime tijd mee bezig. Ajacied Frenkie de Jong stond hoog op de verlanglijst, maar hij koos ervoor om voor volgend seizoen aan de slag te gaan bij Barcelona. Vervolgens richtte PSG de pijlen op Renato Sanches. Bayern München-coach Niko Kovac liet afgelopen vrijdag weten dat hij voor een vertrek van de Portugees was gaan liggen.

Naar verluidt probeert PSG het nu bij Idrissa Gueye van Everton, terwijl Leandro Paredes moet worden overgenomen van Zenit Sint-Petersburg. De tijd begint te dringen: PSG heeft nog maar tot en met aankomende donderdag de tijd om de selectie van vers bloed te voorzien.

'Ik ben aan het wachten op Paredes', zei Tuchel zondagavond na de 4-1 overwinning van zijn ploeg op Stade Rennes. 'Er wordt mij verteld dat alles geregeld is, maar als ik in de kleedkamer kijk zie ik hem nog niet zitten. Ik maak me zorgen. We hebben spelers nodig! Dat was in de zomer al zo, maar nu Marco Verratti en Neymar geblesseerd zijn, moeten we écht wat gaan doen.'

'Wat kan ik er verder over zeggen? We kunnen hier geen wonderen verrichten', vervolgde Tuchel. 'We hebben bepaalde doelstellingen bij deze club en om die te behalen, moeten we onze selectie versterken.'

Het is overigens nog onduidelijk hoelang Neymar nog uit de roulatie zal zijn. De aanvaller viel tegen RC Strasbourg uit met een voetblessure. 'Het is nog te vroeg om het over een datum te hebben', zei Tuchel. 'Maar het wordt supermoeilijk voor hem om de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United te halen.' PSG en United staan op 12 februari tegenover elkaar. 

Ligue 1

Stand Ligue 1 2018/2019

Frankrijk

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSG
38
29
4
5
105-35
+70
91
2
Lille
38
22
9
7
68-33
+35
75
3
Olympique Lyonnais
38
21
9
8
70-47
+23
72
4
Saint-Étienne
38
19
9
10
59-41
+18
66
* Actueel tot en met 12 feb. 2024

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.