Zien om te geloven: fan tatoeëert boodschap van Messi aan Van Gaal

Reacties
Zien om te geloven: fan tatoeëert boodschap van Messi aan Van Gaal
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In Argentinië is de zege op het Nederlands elftal in de kwartfinale van het WK in Qatar goed gevallen. De Zuid-Amerikanen wankelden even na de late gelijkmaker van Wout Weghorst, maar na een hectische strafschoppenreeks trokken ze alsnog aan het langste eind. Een iconisch moment is door een supporter nu vereeuwigd op zijn been.

Argentinië won weliswaar van het Nederlands elftal, maar bij aanvoerder Lionel Messi was niet alleen sprake van vreugde. Na afloop zocht hij de confrontatie met de technische staf van Oranje. La Pulga foeterde naar bondscoach Louis van Gaal, terwijl assistent Edgar Davids de boel probeerde te sussen. Dat gebeurde nadat Messi na zijn rake strafschop in de tweede helft ook al een gebaar naar de Nederlandse bank maakte.

Hoewel Van Gaal niet precies wist waar de woede van Messi vandaan kwam, heeft men dát moment in Argentinië omarmd. Een supporter genoot zo van de situatie dat hij het zelfs op zijn lichaam besloot te tatoeëren. Daardoor staan Van Gaal en Davids nu voor altijd op een Argentijns been.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Wereldkampioenschap
Meer over Wereldkampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.