Zerrouki bijna van Feyenoord

Reacties

Feyenoord en FC Twente naderen elkaar snel in een akkoord over Ramiz Zerrouki. Het is nog slechts een kwestie van tijd voordat de middenvelder een meerjarig contract tekent in De Kuip.

Zerrouki bijna van Feyenoord
© Pro Shots

Daarmee is het voor Feyenoord dan bij de vierde poging raak. Drie keer eerder mislukte een deal, onlangs nog in januari. FC Twente wilde zijn belangrijke middenvelder tot het einde van het seizoen in Enschede houden, maar gaf hem de garantie dat er daarna wel te praten viel over een vertrek. De club houdt zich aan die afspraak. Feyenoord op zijn beurt had al laten weten nog een keer terug te komen voor Zerrouki. Beide partijen onderhandelden in een betere sfeer, zodat een deal nu op handen is.

Voor Zerrouki was er ook interesse vanuit het buitenland, maar de international uit Algerije had zijn zinnen gezet op Feyenoord. Hij wil volgend seizoen Champions League spelen en meedoen om het kampioenschap.

Kort na het nieuws van VI bevestigden FC Twente en Feyenoord de aanstaande transfer van Zerrouki.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.