Zeer indrukwekkend eerbetoon bij begrafenis Sunderland-mascotte Bradley

Reacties

Duizenden Engelse voetbalfans hebben vrijdagmiddag een laatste eerbetoon gebracht aan de overleden Sunderland-mascotte Bradley Lowery (6).

Zeer indrukwekkend eerbetoon bij begrafenis Sunderland-mascotte Bradley

De piepjonge Bradley groeide het afgelopen half jaar uit tot nationale held tijdens zijn strijd tegen kanker. In de laatste maanden van zijn zo korte leven werd hij veelvuldig betrokken bij wedstrijden in de Premier League. Met name zijn grote idool Jermain Defoe, spits van Bradley's favoriete club Sunderland, had een nauwe en bijzondere band met het jochie.

Gevraagd naar zijn reactie op het razendsnel achteruitgaan van zijn grote kleine vriend brak Defoe afgelopen week op een persconferentie in tranen uit. Na het overlijden van Bradley afgelopen vrijdag plaatste de 34-jarige Engelsman op zijn Twitter-pagina een fraaie tekst over Bradley. 

Defoe was duidelijk niet de enige wiens hart geroerd was door het wegvallen van de jonge Bradley. Op weg naar zijn begrafenis vrijdag verzamelden duizenden Sunderland-fans en andere Bradley-supporters langs de kant van de weg. Het leverde hartverwarmende beelden op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.