Zahavi twijfelt over toekomst bij PSV

Reacties

PSV en Eran Zahavi spreken over de toekomst van de spits, waarbij op dit moment nog alles open is. De reden is dat zijn vrouw zich niet meer veilig voelt in Nederland en denkt aan een terugkeer naar Israël.

Zahavi twijfelt over toekomst bij PSV
© Pro Shots

PSV probeert mee te denken met de spits en de familie, waarbij een verhuizing richting Eindhoven wellicht tot de mogelijkheden behoort. Maar ook dat is nog geen uitgemaakte zaak. De kans is aanwezig dat het gezin Zahavi besluit om naar Israël terug te keren, waardoor er een abrupt einde komt aan het verblijf van Zahavi bij PSV. In dat geval is de kans groot dat technisch directeur John de Jong deze transferwindow nog op zoek gaat naar een vervanger.

Het huis van de familie Zahavi in het Amsterdamse Buitenveldert werd in mei 2021 overvallen toen de vrouw en kinderen van de PSV-aanvaller alleen thuis waren en in december volgde een inbraak toen het hele gezin in Dubai verbleef. De vrouw van Zahavi voelt zich niet meer veilig in de woning en wil terugkeren naar Israël. De Eindhovenaren willen Zahavi, die nog een verbintenis heeft tot komende zomer, echter graag behouden en willen bemiddelen bij een verhuizing voor de resterende maanden van zijn contract. De spits herstelt op dit moment van een knieblessure, maar wordt eind deze maand weer op het veld verwacht.

Zahavi is bezig aan zijn tweede seizoen bij PSV, dat de ervaren spits in de zomer van 2020 overnam van Guangzhou R&F. De zeventigvoudig international van Israël speelde tot dusver 56 officiële wedstrijden namens de Eindhovenaren en scoorde daarin 25 keer. Na de winterstop is PSV nog actief op drie fronten. De koploper van de Eredivisie treft Maccabi Tel Aviv, de oude club van Zahavi, in de knock-outfase van de Conference League en Telstar komt op bezoek in Eindhoven in de achtste finale van het KNVB-bekertoernooi.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer E. Zahavi
Meer over E. Zahavi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.