Zahavi denkt na 'slaaprel' aan beëindigen interlandcarrière

Reacties

Opmerkelijk nieuws uit Israël. Eran Zahavi is van plan om zijn interlandloopbaan te beëindigen, omdat de Israëlische bond weigert te voldoen aan de wensen rondom zijn nachtrust.

Zahavi denkt na 'slaaprel' aan beëindigen interlandcarrière
© Pro Shots

Zahavi is door bondscoach Alon Hazan buiten de selectie gelaten voor de aanstaande interlandperiode. Dat zorgde voor opzien in zijn thuisland, waar de voormalig PSV'er als superster door het leven gaat. Op Instagram geeft Zahavi tekst en uitleg over zijn afwezigheid. Volgens de 35-jarige aanvaller is er onenigheid ontstaan vanwege zijn slaaproutine en ontbreekt het de Israëlische bond aan respect.

Naar goed gebruik slaapt Zahavi normaal gesproken in zijn eentje op een kamer. Daar wilde de bond niet meer aan en ook het voorstel van de spits om zijn eigen kamer te betalen kreeg geen gehoor. Dat is tegen het zere been van Zahavi, die op social media van zich heeft laten horen. 'Toen ik hoorde dat ze het daar niet mee eens zijn en ze willen dat ik koste wat kost mijn kamer deel, begreep ik dat het iets persoonlijks was en er spelletjes worden gespeeld.'

Shock
'Naar mijn mening heb ik er alles aan gedaan om onderdeel te zijn van het team', vervolgt Zahavi, topscorer aller tijden van zijn land. 'Helaas heeft de bond besloten me niet uit te nodigen. Dat zorgde voor een shock en maakt me verdrietig. Ik denk dat dit het einde is van mijn interlandcarrière. Het is jammer dat we misschien uit elkaar moeten gaan vanwege een beslissing die mijn professionaliteit in de weg staat. Bedankt voor het voorrecht om mijn land te dienen. Ik hou van mijn land.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.