Zaakwaarnemer laat zich uit over toekomst van Antony bij Manchester United

Reacties

Manchester United heeft niet de intentie om Antony van de hand te doen. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Pedroso, die weet dat de prestaties van de voormalig Ajacied onder de maat zijn.

Zaakwaarnemer laat zich uit over toekomst van Antony bij Manchester United

Het is nog niet het seizoen van Antony. De Braziliaanse dribbelaar speelde in alle competities 22 wedstrijden voor United, maar wacht nog steeds op zijn eerste doelpunt en assist. Antony is op Old Trafford niet meer verzekerd van een basisplaats. Toch peinst United er volgens Pedroso niet over om de 23-jarige vleugelaanvaller te laten gaan.

'United heeft tot nu toe geen enkele interesse kenbaar gemaakt om hem in januari of in de zomer te transfereren', zei Pedroso in gesprek met United in Focus. 'Antony is gefocust op de tweede seizoenshelft. Hij weet dat hij voor doelpunten en assists moet zorgen en zijn prestaties moet verbeteren. Daar ligt zijn focus. We zitten met ons hoofd bij Manchester United.'

Pedroso benadrukt dat ook Antony weet dat zijn statistieken moeten worden opgekrikt. 'Het heeft geen zin om alleen maar goede wedstrijden te spelen, hij moet doelpunten maken en assists geven. Daar is hij heel duidelijk in. Hij gaat anders terugkomen en veel meer laten zien dan hij dit seizoen tot nog toe heeft gedaan.'

Verbeterde levensstijl
Zijn verbeterde levensstijl moet daar volgens Pedroso aan bijdragen. 'Hij heeft thuis een zeer serieuze herstelroutine. In zijn woning beschikt hij over de voorzieningen om zijn spieren sneller en beter te laten herstellen. Hij heeft zijn dieet aangepast, gebaseerd op de adviezen van een voedingsdeskundige. Hij eet veel beter, hij slaapt beter en hij slaapt ook eerder', sloot Pedroso af.

Antony krijgt zondag de kans om zich te rehabiliteren. Dan wacht in de FA Cup het uitduel met Stockport, de koploper van de League Two.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.