Zaakwaarnemer Bale legt uit waarom een verhuur ook geen optie is

Reacties

Gareth Bale zit sportief op een dood spoor bij Real Madrid. Voor de aanvaller uit Wales is dat geen reden om zijn heil elders te zoeken, ook niet op huurbasis.

Zaakwaarnemer Bale legt uit waarom een verhuur ook geen optie is
© Pro Shots

Vanuit sportief oogpunt is Bale (31) uitgespeeld bij Real Madrid. De aanvaller wordt genegeerd door trainer Zinedine Zidane en valt alleen nog op door zijn gedrag op de tribune als ongebruikte invalkracht.

Bale blijft zitten waar hij zit. Dat is de boodschap van zijn zaakwaarnemer Jonathan Barnett. 'Hij voelt zich goed. Hij heeft nog een contract voor twee jaar. Hij woont met plezier in Madrid en gaat nergens naartoe', zegt Barnett tegen de BBC. 'Er is geen haat tussen Zidane en Bale, Zidane wil hem gewoon niet opstellen.'

Gezien het hoge salaris voor de bankzitter – naar verluidt 20 miljoen per jaar - wil Real Madrid het liefst snel af van Bale. Maar daar wil de aanvaller niet aan meewerken. 'Natuurlijk is er interesse, maar er is bijna geen club in de wereld die hem kan betalen. Het is zonde dat hij op dit moment niet speelt bij Real Madrid, maar hij zal niet weggaan.'

Een huurconstructie is geen optie. 'Gareth is een van de beste spelers ter wereld. De beste spelers ter wereld gaan niet ergens op huurbasis spelen', aldus Barnett.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.