Yo feliciteert Wes, Seedorf bezorgt Mourinho tóch een prijs

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Yo feliciteert Wes, Seedorf bezorgt Mourinho tóch een prijs

Wesley Sneijder is jarig, de spelmaker van Oranje wordt 30. Reden genoeg voor zijn Yolanthe om via Twitter haar man te feliciteren en nogmaals te benadrukken hoe veel ze van hem houdt. Op het moment van haar tweet (iets na middernacht Nederlandse tijd) was Sneijder overigens nog niet écht jarig: hij zit immers in Rio de Janeiro, waar het vijf uur vroeger is.

• Eerder meldden we al dat Clarence Seedorf een fraai doelpunt maakte tijdens de benefietwedstrijd Soccer Aid 2014, een duel tussen prominenten uit Engeland en 'The Rest of the World'. Seedorf zou uiteindelijk drie keer scoren en het wereldteam daarmee naar een 4-2 overwinning loodsen. Zo bezorgde hij José Mourinho, die het elftal coachte, tóch nog een prijs dit seizoen. Al had de Portugees daar zelf ook aan bijgedragen. Met deze perfecte tackle op de Engelse singer-songwriter Olly Murs smoorde hij een gevaarlijke counter in de kiem.

'Sommige mensen maken zich druk over dat Engeland met jonge kinderen naar zo'n enorm toernooi als het WK gaat, maar dat is nergens voor nodig. Ze spelen allemaal in de beste, zwaarste competitie ter wereld: de Premier League.'
• Voormalig Engeland-aanvoerder David Beckham heeft vertrouwen in zijn jonge landgenoten.

• De man die Brazilië naar de wereldtitel moet leiden toonde zich wederom een kindervriend. Neymar zag tijdens een training hoe een Braziliaans jongetje, die het veld opliep, door stewards werd verwijderd. De aanvaller van Barcelona besloot het knulletje terug te roepen, liet hem een balletje mee trappen en maakte zelfs een foto van het jochie en een paar andere spelers van de Selecão. Dat hij na een oefenduel met Zuid-Afrika in maart overigens al eerder. Een lieverd, die Neymar.

De grappenmakers van Monty Python hebben niet al te veel vertrouwen in de WK-kansen van Engeland, zo blijkt uit de nieuwe uitgave van hun grote hit Always look on the bright side of life.

'Pogba is de beste middenvelder ter wereld. Hij kan in verschillende rollen uit de voeten. Zijn fysiek is exceptioneel en hij beschikt over een uitstekende techniek.'
• De Italiaanse bondscoach Cesare Prandelli is tamelijk lyrisch over Fransman Paul Pogba.

'We geloven in Brazilië allemaal in een finale tegen Duitsland. Want zij gaan die finale sowieso halen.'
Voormalig Braziliaans aanvoerder Cafú weet het zeker: Duitsland gaat hoge ogen gooien.

Samir Nasri gaat niet met Frankrijk naar het WK en de Franse journalisten Pierre Mendes en Daniel Riolo weten exact waarom niet. In het boek L'Explication onthullen zij dat een drietal spelers bij bondscoach Didier Deschamps heeft geklaagd over Nasri. Laurent Koscielny en keepers Mickaël Landreau en Hugo Lloris zouden liever niet hebben gehad dat Nasri meeging naar Brazilië. Zij kregen hun zin.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.