Krul geniet in Rio, les voor Cillessen en Eduardo zingt

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Krul geniet in Rio, les voor Cillessen en Eduardo zingt

Tim Krul kijkt zijn ogen uit in Brazilië. De doelman van het Nederlands elftal vergaapte zich voorafgaand aan de eerste training aan het uitzicht rond het trainingsveld.

• Hij staat wereldwijd bekend als een enorme balkunstenaar: Rémi Gaillard. Speciaal voor het aanstaande WK nam hij een filmpje op waar alle deelnemers aan bod komen.

Jasper Cillessen opgelet! Indien Spanje volgende week een strafschop krijgt en Sergio Ramos achter de bal plaatsneemt, niet duiken! Zoals uit bovenstaand filmpje blijkt schaaft de verdediger van Real Madrid namelijk aan zijn Panenka-strafschop.

• De spelers van Oranje hebben de komende dagen over niets te klagen, blijkt uit deze reportage van de NOS over het Caesar Park hotel, waarin het Nederlands elftal verblijft. Met het uitzicht is ook niets mis!

Eduardo da Silva staat op 12 juni voor een bijzondere wedstrijd. De genaturaliseerde Kroaat staat op 12 juni op het WK tegenover zijn eigenlijke vaderland Brazilië. De ex-speler van Arsenal heeft een unieke oplossing voor zijn dubbele gevoel: hij gaat beide volksliederen meezingen.

• Nog een week wachten en dan is het WK in volle gang! Onderstaan filmpje werkt uitstekend om alvast in de stemming te komen...

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.