Wolfsburg-flop Bendtner vindt onderdak in Nottingham

Reacties

Nicklas Bendtner keert definitief terug op de Engelse velden. Nottingham Forest heeft de Deense spits voor twee jaar vastgelegd.

Wolfsburg-flop Bendtner vindt onderdak in Nottingham

De Championship-club zag Lars Veldwijk vlak voor de transferdeadline naar KV Kortrijk verkassen en heeft met de transfervrije Bendtner een nieuw aanspeelpunt gevonden. De inmiddels 28-jarige Deen stond tot eind april onder contract bij VfL Wolfsburg, waar hij compleet  mislukte.

De 73-voudig Deens international wist de verwachtingen in zijn loopbaan nooit volledig in te lossen. Al op jonge leeftijd vertrok Bendtner naar Arsenal, dat hem later op huurbasis stalde bij Birmingham City, Sunderland en Juventus. Voor Arsenal scoorde Bendtner 47 keer in 171 officiële wedstrijden.

Het komt al snel tot een weerzien tussen The Gunners en de 1 meter 94 lange spits. Op 20 september ontvangt Nottingham Forest Arsenal in de strijd om de League Cup. De nieuwe club van Bendtner is overigens vrij goed aan de competitie begonnen. Na vijf wedstrijden staan Thomas Lam en zijn collega's op de zevende plaats, met evenveel punten als nummer drie Barnsley.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.